web analytics
Roos Reedijk Leeftijd
Roos Reedijk Leeftijd

Roos Reedijk Leeftijd – Een Nederlands televisieprogramma dat sinds 25 februari 2019 te zien is op RTL 4 is Kopen Zonder Kijken. Martijn Krabbé is de presentator van de avond. De show wordt geproduceerd door Krabbé’s eigen productiebedrijf, Wise Monkeys, dat hij in 2010 oprichtte.

Stellen die deelnemen aan het programma besteden de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning uit.

De deelnemers geven toestemming aan Martijn Krabbé en zijn team, waaronder makelaar en taxateur Alex van Keulen en bouwexpert Bob Sikkes, om namens hen een woning te zoeken, te kopen, te renoveren en het proces te begeleiden. Pas nadat de koopovereenkomst is getekend, mogen de deelnemers voor het eerst de woning bezoeken.

Roos Reedijk (45), de styliste achter het kijkfiguurpistool ‘Kopen Zonder Kijken’, is gevestigd in Nederland. “Ik ben een beetje verrast door het succes.”

Reedijk is druk met een levering als we haar bellen om te overleggen wat het beste moment is om te Kopen zonder Kijke voor een succesvolle aankoop. “Drie dagen voor levering is alles een wervelwind.

Momenteel zijn we bezig met het in elkaar zetten van kasten en het uitpakken van spullen uit de zeecontainer. Maar het is wel heel mooi.”

KOOP ZONDER OVERWEGING

De show, waarin stellen een huis kopen zonder het ooit gezien te hebben, is al drie seizoenen op rij een kijkcijfersucces. Met 1,3 miljoen kijkers vestigt de openingsaflevering van seizoen drie een nieuw record voor de show.

Reedijk vindt het heel goed. In de bakkerij word ik aangesproken door klanten; mijn Instagram-inbox is vol; en terwijl ik vanmorgen op weg naar mijn werk bij het stoplicht stond te wachten, werd het raam van de auto naast me naar beneden gerold, en een vrouw riep uit hoeveel ze ervan genoot.

Roos Reedijk Leeftijd
Roos Reedijk Leeftijd

Anderen daarentegen zijn minder enthousiast. “Als je in de publieke belangstelling staat, zullen er altijd mensen zijn die je niet mogen”, zegt de acteur. Kan het mij schelen wat iemand op sociale media zei? Nee, ik vind het grappig hoe iedereen zijn mening geeft zonder dat daarom gevraagd wordt.

Ik heb genoeg kennis opgedaan om vertrouwen te hebben in mijn positie. Ik weet ook heel goed dat ik een vreemde stem heb en dat ik me gek kleed. Maar ik kies ervoor om me te concentreren op de positieve aspecten van de situatie.”

POT VOOR DE VAKANTIE

Volgens Reedijk is de reden voor het hogere aantal kijkers dit seizoen dan voorgaande seizoenen tweeledig. “Door de corona voelen we ons allemaal meer op ons gemak en moeten we misschien creatiever omgaan met de beschikbare ruimte.

Bovendien geven mensen hun geld op verschillende manieren uit. Dat geld dat voor de vakantie is gespaard, kan nu worden gebruikt om een ​​nieuwe bank te openen. En nu ze toch bezig zijn, willen ze die muur wel een nieuw likje verf geven. Het enige probleem is dat mensen vaak gedesoriënteerd raken en hulp zoeken.”

Ondanks dat je misschien wat verder in je broekzak moet graven. Vaak kom ik mensen tegen die hun keuken en badkamer willen opknappen en een fijne babykamer willen creëren, maar daar niet de financiële middelen voor hebben. Daarna moet je knippen.”

Roos Reedijk Leeftijd
Roos Reedijk Leeftijd

CREATIEF

Reedijk is een buitengewoon vindingrijk persoon die met weinig geld kan rondkomen. “Wauw, dat is een leuke uitdaging. Mijn favoriete bezigheid is het mixen en combineren van items uit verschillende tijdperken en culturen. We werken nu aan een huis voor een gemengd gezin met twee zeer artistieke ouders die veel spullen hebben verzameld en ook steeds weer veel meer willen bekijken. Wow, dat is nogal een raadsel.”

Zou Reedijk ooit overwegen om aan zo’n programma mee te doen? Dat is voor mij geen optie aangezien ik teveel een “chaotische controlfreak” ben. Juist omdat ik precies begrijp wat waar en hoe moet gebeuren, heb ik ervoor gekozen om in dit vakgebied te werken.”

Roos Reedijk Leeftijd
0Shares

By admin

error: Content is protected !!