web analytics
Peter Vandeborne Ziekte
Peter Vandeborne Ziekte

Peter Vandeborne Ziekte – In de jaren 90 werkte Peter Vandeborne als journalist en nieuwslezer voor VTM. Hij werd de woordvoerder van de ondernemersorganisatie Voka, die is gevestigd in New York.

Vandeborne laat op zijn Facebook-pagina weten dat hij al geruime tijd erg ziek is. Hij nam dinsdag het besluit om een ​​einde aan zijn leven te maken.

“Het is met grote spijt dat ik om 13.00 uur mijn beslissing aankondig om een ​​einde aan mijn leven te maken. vandaag door middel van euthanasie”, schreef hij. “Het leven is een gunst… om te kunnen begrijpen hoe kunst is.”

Het meest recente interview met voormalig nieuwslezer Peter Vandeborne: “Euthanasie is naar mijn mening een enorme rijkdom.”

Peter Vandeborne Ziekte
Peter Vandeborne Ziekte


Peter Vandeborne (51) is dinsdag onverwacht overleden, ondanks het feit dat hij regelmatig grapte dat hij niet van plan was zijn eigen begrafenis bij te wonen.

Onlangs verklaarde hij dat hij euthanasie zou krijgen en dat hij dit “een ongelooflijke rijkdom” vond. Een paar weken geleden gaf hij zijn laatste interview.

Peter Vandeborne Ziekte
Peter Vandeborne Ziekte

0Shares

By admin

error: Content is protected !!