web analytics

Dag Tolstoy Föräldrar

Dag Tolstoy Föräldrar – Internetkomikern Dag Tolstoy har fått berömmelse med sina satiriska tecknade serier och skisser.

Nu lägger han sina pengar på musik, och han har just släppt en kärleksballad med en catchy refräng.

När det gäller kärlek säger han till Expressen att det handlar om hur du kan bli galen när du är kär i en kvinna.

Dag Tolstoy, en 28-årig yogainstruktör, har blivit en välkänd figur på sociala medier som Tiktok och Instagram på grund av hans humoristiska videor.

Dag Tolstoy Föräldrar
Dag Tolstoy Föräldrar

Men nu byter han karriär och lägger sina pengar på sin musikkarriär. ‘Träffar andra’, bandets nyligen släppta debutsingel, beskrivs som “vallmo” och en “lekfull låt med glimten i ögat” av Tolstoy själv.

I den ser du hur förälskelse i en tjej kan skicka dig till ett galet tillstånd. Hur går man enligt honom från att vara en ”tuff kille” till att bli en ”tuff kille”?

Han tror att innehållet som han har producerat kan relateras till av många som är närvarande.

  • Utan tvekan har du haft sådana upplevelser.

Idag hävdar han att han “dejtar en kvinna”, men att de två för närvarande inte har ett förhållande. Som svar på frågan om det kommer att finnas fler låtar om kärlek i framtiden, säger han, “det kan jag lova.”

Musik har väckt intresse för många människor under en lång tid. Det var dock först nyligen som det kändes lämpligt att göra ett mer betydande ekonomiskt åtagande.

  • I mina musikaliska framträdanden har jag ofta införlivat ett lättsamt inslag. Han kände att det var dags att testa en betydande satsning på musik, och han hade rätt.

Trots pandemin har Dag Tolstoys år varit fullspäckat med en mängd olika uppgifter.

Dag Tolstoy Föräldrar
Dag Tolstoy Föräldrar

Förutom att jag fick stor uppmärksamhet för mina humoristiska skisser på internet har det varit ett händelserikt år för mig.

Han planerar att släppa mer musik i framtiden och fortsätta arbeta med sina olika projekt. Han har nyligen påbörjat en liggande videoserie på YouTube.

  • Jag reser i hela Sverige på jakt efter nytt landskap. Det är det nya löftet jag har gett mig själv.

Och när pandemin är över planerar han att turnera i landet för att framföra sina låtar för människor.

  • Det skulle vara roligt, och jag skulle vilja prova det, svarar han.
0Shares
error: Content is protected !!